Спечелете коледна тридневна ваканция за двама в комплекс 'Тракиец'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Цонка Мичева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY 🎁 

Ако в коментар под този пост напишеш 🎅 “С какво Коледа е по-различна в комплекс “Тракиец”?” 🎅, това автоматично ще те включи в томболата за наградата: коледна тридневна ваканция за двама в “Тракиец” - бутиков комплекс за релакс и езда.  

🎊 И още една изненада: всеки участник в играта може да се възползва от промо кода R15KOLEDA, който дава 15% отстъпка от коледната оферта на комплекс “Тракиец”, която може да разгледаш тук 👉 https://bit.ly/45b1ImE.

Победителите от Facebook игрите се обявяват един ден след датата, на която приключва играта с пост на стената във Facebook страницата на Тракиец. Изборът се прави на томболен принцип. Организаторът ще се свърже с победителите  чрез лично съобщение във Facebook единствено за целите на игрите, с което Участниците изрично се съгласяват.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес на територията на страната и телефон за връзка и имейл адрес под формата на лично съобщение в страницата на Тракиец в срок от 3 дни след уведомяването му. Разноските по получаване на наградата са за сметка на Организатора.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Наградата/наградите не може да се преотстъпват на лице, различно от печелившия.

Краен срок - 17 ноември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара