Спечелете 5 подаръчни карти по 999 лв. и ваучери за пазаруване от Коледен календар МЕТРО

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 28 февруари 2024

Как се участва:

Чрез покупка на Коледен календар МЕТРО.

Пълни правила:

В периода на провеждане на Промоционалната кампания, всяко лице, което извърши покупка на поне един Коледен календар МЕТРО в някой от Участващите обекти се включва за участие в Промоционалната кампания.

Всяко лице може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка покупка на поне един брой Коледен календар МЕТРО се счита за едно участие.

Всеки участник закупил Коледен календар МЕТРО има възможност да спечели една или повече от следните награди:

- Един от 10,000 ваучери за пазаруване в магазини МЕТРО на стойност:

    5 лв. – 8,000 бр. ваучери
    10 лв. – 1,700 бр. ваучери
    100 лв. – 300 бр. ваучери

Ваучерите се намират вътре в календарите и са валидни за покупки в периода 02.01.2024 г. до 29.02.2024 г. При използване на ваучера печелившите участници трябва да представят ваучера на касата на Участващ обект, като дължимата от тях сума за покупка на продукти ще бъде намалена със сумата по представения ваучер. Не важат за цигари и амбалаж. Не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Всеки ваучер трябва да бъде използван самостоятелно на фактура. Всеки ваучер на стойност 5 лв може да бъде използван за фактури с по-голяма стойност от 50 лева с ДДС.

- Една от 5 (пет) подаръчни карти за пазаруване в МЕТРО на стойност 999 лв. с ДДС.

За участие в томболата за подаръчните карти трябва да се попълни талон за участие, който се намира вътре в Коледния календар. В талона се попълват име и фамилия и телефонен номер за контакти и се пускат до 31 декември 2023 г. в специални кутии, намиращи се на Вход клиенти на всеки Участващ обект.

Печелившите участници ще бъдат определени при провеждане на теглене на случаен принцип до 13 януари 2024г. в централния офис на Организатора.

Резултатите от тегленето, както и печелившите участници ще бъдат отразени в протокол , който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година. При тегленето ще бъдат избрани 5 печеливши участници, както и 5 резервни участници.

Наградите са със стойност над 100,00 лв. с ДДС. С получаването на такава награда Печелившият се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи, Печелившите се задължават, като необходимо условие за получаване на награда, да предоставят информация относно своите пълни имена и ЕГН, които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на Печелившия.

Открий интересни предизвикателства за супер награди

В календара отправяме към теб 6 предизвикателства. С всяко участие в тях може да спечелиш безплатна 5-дневена лифт карта за Пампорово или един от три ваучера на стойност 100 лева за пазаруване в МЕТРО.

Всички участници ще бъдат информирани за спечелването на наградата чрез данните за контакт, които са предоставени в талона за участие, в срок до 20 работни дни след тегленето на печелившите. В случай, че Печеливш участник откаже получаването на награда, наградата ще бъде предоставена на резервен участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Информация за печелившите – клиентски номер ще бъде публикувана на уеб страницата на Организатора след осъществяване на връзка с всички печеливши.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара