Спечелете барбарони, куфари, раници, сиутшърти и още награди от Mentos

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.mentosgame.bg/winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Mentos и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в Играта е обвързано с покупка на продукти с марка Mentos, а именно:

MENTOS БОНБОНИ РЕЙНБОУ 37,5Г
MENTOS БОНБОНИ ПЛОД 38Г
MENTOS БОНБОНИ ГРОЗДЕ 37,5Г
MENTOS БОНБОНИ МИНТ 38Г
MENTOS БОНБОНИ ФАНТА 37,5Г
MENTOS ДЪВКИ ПЛОД 30Г
МЕНТОС ДЪВКИ ЯГОДА 30Г
MENTOS ДЪВКИ СПЕРМИНТ 30Г
MENTOS ДЪВКИ МИНТ 30Г
MENTOS ДЪВКИ VITAMINS 26Г
MENTOS КУТИЯ БОНБОНИ ЛИМОНОВА МЕНТА 30БР
MENTOS КУТИЯ БОНБОНИ МЕНТА 30БР

За да се регистрира, Потребителят попълва регистрационната форма на Сайта, в която въвежда име и фамилия, телефон и e-mail адрес и парола за достъп.      

В периода на Играта Потребителят може да регистрира на своя профил касова/и бележка/и за всеки закупен продукт, подробно изброени в чл.7 от настоящите правила, като на обозначените места попълни номера, датата на касовата бележка и снимка на касовата бележка. За всеки закупен продукт изброен в чл.7 Потребителят получава 1 точка. Ако в една касова бележка има закупени повече от един продукт, изброен в чл.7, Потребителят получава по 1 точка за всеки отделен продукт, изброен в чл.7. Потребителят е длъжен да запази касовите бележки от покупките до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направените покупки при необходимост.

Не се начисляват точки при регистриране на касова бележка за закупени продукти извън територията на Република България.

Администраторът на сайта проверява и преглежда всяка регистрирана в профила на Потребителя касова бележка като в срок до 72 (седемдесет и два) часа от регистрацията на касовата бележка начислява конкретния брой точки в профила на Потребителя през административния панел на Сайта.

Администраторът на сайта следва да одобри или да не одобри касова/и бележка/и, като при одобрена касова бележка, Администраторът на сайта добавя точки в профила на Потребителя спрямо броя на закупените в нея продукти Mentos.

При неодобрена касова бележка, Администраторът на сайта следва да даде мотивирано обяснение на Потребителя защо не е одобрена съответната касова бележка, като изпраща мотивираното обяснение на имейл на Потребителя.

Всеки закупен продукт, изброен в чл.7, при одобрена касова бележка, носи на Потребителя 1 точка.

Всички награди, имат определена от Администратора на сайта цена в точки. Потребителят може по всяко време, през периода на играта, да се запознае на уебстраницата https://www.mentosgame.bg/ за наличните награди, като Потребителят може да използва събраните от него точки като ги обмени за Награда/и, които са посочени в Сайта, като за всяка Награда е определен конкретен брой точки, срещу които тя може да бъде разменена.

Потребителят може по всяко време да проверява натрупаните от него точки в профила си, както и колко точки е получил от всяка регистрирана от него касова бележка.

Награден фонд – в играта ще участват общо 710 награди:

Барбарон. Лек и удобен барбарон с висококачествен пълнеж от перли EPS. Не се смачква при продължително стоене. Размери 90/90 см, височина 100 см. С вътрешна калъфка и цип. - 50 бр

Куфар в синьо. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размер 46/36/22 см - 20 бр

Куфар в оранжево. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размер 46/36/22 см - 20 бр.

Куфар в зелено. Куфар за ръчен багаж с четири колела, разтегателна дръжка и вградена ключалка с цифри. Размер 46/36/22 см - 20 бр.

Раница. Раница с преден джоб и цип, подплатен гръб и презрамки. Размери 28/38/12 см. - 50 бр.

Хладилна раница. Хладилна раница, подходяща за пикник и пътувания със съвместимост 10 L. Подходяща за храни и напитки. - 40 бр.

Инфузионна бутилка. Бутилка за вода с инфузер за плодове със завинтващ се капак. Вместимост 740 мл. - 50 бр.

Термос. Бутилка за вода от неръждаема стомана и вакуумна изолация, която запазва охладените напитки студени до 15 часа, а топлите напитки топли до 5 часа. Вместимост 500 мл. - 40 бр.

Алуминиева бутилка. Алуминиева бутилка с карабинер за прикрепяне към раница. Карабинерът е за непрофесионална употреба и не е предназначен за използване за катерене. Вместимост 400 мл. - 40 бр.

Суитшърт в синьо. Удобен суитшърт с качулка, двойна подплата и два джоба без цип. Размер: 74 дължина, 61 см широчина, 90 дължина на ръкав (отговаря на размер L)  - 40 бр.

Суитшърт в светло синьо. Удобен суитшърт с качулка, двойна подплата и два джоба без цип. Размер: 74 дължина, 61 см широчина, 90 дължина на ръкав (отговаря на размер L) - 40 бр.

Суитшърт в зелено. Удобен суитшърт с качулка, двойна подплата и два джоба без цип. Размер: 74 дължина, 61 см широчина, 90 дължина на ръкав (отговаря на размер L)  - 40 бр.

Суитшърт в розово. Удобен суитшърт с качулка, двойна подплата и два джоба без цип. Размер: 74 дължина, 61 см широчина, 90 дължина на ръкав (отговаря на размер L) - 40 бр.

Суитшърт в оранжево. Удобен суитшърт с качулка, двойна подплата и два джоба без цип. Размер: 74 дължина, 61 см широчина, 90 дължина на ръкав (отговаря на размер L)  - 40 бр.

Полар. Удобен полар/флийс с цип и два джоба. Размер: 73.5 дължина, 59.5 см широчина (отговаря на размер L) - 60 бр.

Чанта за лаптоп. Софтшел калъф за лаптоп с цип до 14". Размер: 355/280/30 мм. - 60 бр.

Портативна батерия. Плоска портативна батерия 4000 mAh със светлинен индикатор и USB кабел с микро USB щепсел. Капацитет за използване на смартфон. Размер: 65/110/9 мм. - 60 бр.

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

Администраторът на сайта публикува на Сайта в началото на всяка седмица информация колко броя и какви видове Награди са налични.

Администраторът на сайта публикува на Сайта печелившите и съответно спечелените награди, при спазване на ЗЗЛД.

Администраторът на сайта и Организаторът си запазват правото да променят броя на точките, които се обменят за всяка Награда, да определят за определени Награди краен срок, до който се предлагат, както и да въвеждат нови Награди или да изключват Награди. Замяната на точки срещу Награди се извършва само в рамките на определена наличност, която се обявява всяка седмица в Сайта. Администраторът на сайта и Организаторът не носят отговорност при изчерпване на наличностите или при временна липса на дадена Награда.

При обмяната на точки за Награди точките се изтеглят незабавно от профила. По е-mail адрес, с който е регистриран в Сайта, Потребителят получава достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на Наградата. Наградата се изпраща на Потребителя на посочения от него адрес в срок от 40 (четиридесет) работни дни след края на кампанията, в която се попълва две имена, телефон за връзка, и личен адрес за доставка. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Ако след срока по чл.22 Потребителят не е получили Наградата си, е длъжен сам да провери причината за забавянето на телефон: +359889398810 или имейл contact@thedots-agency.com. Всички претенции за получаване на Награди, предявени след 50 (петдесет) работни дни след изпращане на попълнената анкета, се считат за невалидни.

Всеки Потребител може да обменя точки за Награди, като има право да получава само по една награда от вид, описани в т.20.1.

Краен срок - 17 декември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара