Спечелете новият смартфон iPhone 15 256GB Black

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 ноември 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Новият iPhone 15 256GB Black може да бъде твой. Просто трябва да:

- Последваш @yettel
- Запазиш този пост
- Отбележиш приятел

Играаай. Ще обявим победителя на 27.11 в пост. Три, две, едно, старт.

Участието в Кампанията не е обвързано със закупуване на стоки и/или услуги от Йеттел.

Няма ограничение на броя коментари, публикувани от участник. Всеки Участник, отбелязал приятел в коментар, съгласно посоченото по-горе, регистрира едно участие в томболата по т. 5.3. за спечелване на награда, независимо от броя коментари.

1 (един) от участниците, спазили условията по т. 5.1. и 5.2., ще бъде избран за печеливш на 27.11.2023 г., на случаен принцип, чрез томбола. На същата дата, допълнително ще бъдат изтеглени последователно 3 (трима) резервни печеливши участници, при така установените условия и ред.

В играта ще бъде раздаден 1 бр. награди – iPhone 15 256GB Black

Печелившият участник в Играта следва да бъде уведомен, че печели награда чрез отбелязване, в публикувания за кампанията на Играта, Instagram пост, с който се обявяват печелившите Участници, на 27.11.2023 г. от Организатора в Instagram. В срок от 24 часа от известяването за спечелване на наградатапобедителят следва да се свърже с организатора на лично съобщение, като спази реда в т. 7.2.. При неспазване на този срок, печелившият участник губи правото си да получи награда и се заменя от първият по ред изтеглен резервен печеливш участник. Промяната се известява посредством отбелязване, в публикувания за кампанията на Играта, Instagram пост.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара