Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://bg-mam.ma/p/1596552/47204265

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Сухата и чувствителна кожа често ни създава силен дискомфорт и се характеризира със симптоми като усещане за стягане и опъване, усещане за сърбеж, лющене или загрубяване. Това състояние се дължи на редица фактори като климатични условия или външни агресори, но особено през есенно-зимния период, когато температурите се понижават значително, се нарушават някои от основните процеси в нашата кожа.

Студът и силният вятър въздействат на кожната бариера, която е изградена от липиди и мазнини, и изпълнява ролята на наш естествен щит. Когато тази бариера се наруши, кожата ни губи водното си съдържание, което може да доведе до сериозно изсушаване и раздразнение.  

Mixа, експертът по чувствителната кожа със 100-годишна традиция, предлага ново решение на този проблем! Ceramide Protect ще подари на кожата ви хидратация и кадифена мекота!

Сухата и чувствителна кожа се нуждае от силно концентрирана хидратираща и защитна грижа, която да ви даде бързо и ефективно необходимото облекчение и комфорт.

Ceramide Protect е крем с богата формула, разработен под лекарско наблюдение, подходящ за лице, тяло и ръце, подсилен с 10% глицерин, сквалан и серамиди. Още след първата употреба MIXA Ceramide Protect подсилва кожната бариера и предпазва от силно изсушаване, температурни промени и замърсявания.

🔵 Без аромат
🔵 Хипоалергенен
 
Глицеринът в MIXA Ceramide Protect улавя и задържа водата, защитава и омекотява кожата ви. Скваланът облекчава кожата от опъване и дискомфорт. Укрепващите серамиди подсилват кожната бариера и поддържат добро ниво на хидратация. MIXA Ceramide Protect е богат крем с нежен състав и немазна текстура, която попива бързо. Кремът е в удобна опаковка от 400 мл и е подходящ за чувствителна, суха и много суха кожа .

Убедете се в доказаната ефективност!

Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

На 14.11. ще изтеглим 150 печеливши, които ще получат MIXA Ceramide Protect срещу ангажимент за попълване на кратка продуктова анкета.

Краен срок - 14 ноември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара