Спечелете ваучери за 1000, 500 и 250 лв. за eMag от бензиностанции Лукойл

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 януари 2024

Как се участва:

Чрез зареждане на минимум 25 литра горива ЕКТО на бензиностанции Лукойл и използване на карта Лукойл.

Пълни правила:

Участващите търговски артикули са премиум горива ЕКТО 100, ЕКТО Дизел и ЕКТО 95 във веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Право на участие в Кампанията има всяко пълнолетно лице, което закупува всички видове горива ЕКТО с използване на карта ЛУКОЙЛ, която предварително е била регистрирана в мобилното приложение Lukoil club или в сайта club.lukoil.bg.

В Кампанията не участват лица, които използват при покупката карта „ЛУКОЙЛ Клуб“, но нямат регистриран профил в мобилното приложение на „ЛУКОЙЛ Клуб“ или в сайта club.lukoil.bg. Регистриран профил в мобилното приложение „ЛУКОЙЛ Клуб” или в сайта club.lukoil.bg имат само тези притежатели на карти „Лукойл“, които са въвели минимум данни в мобилното приложение „ЛУКОЙЛ Клуб“ или в сайта club.lukoil.bg. Всеки потребител може незабавно да регистрира своята „ЛУКОЙЛ Клуб“ карта в мобилното приложение LUKOIL Club или в сайта club.lukoil.bg.

В Кампанията не участват фирмени карти с отложено плащане, карти на пенсионните дружества, карти по партньорските програми и лица, които  в случаите на покупка на горива ЕКТО не използват електронна карта в мобилното приложение Lukoil Club или карта пластика ЛУКОЙЛ Клуб, регистрирана в сайта club.lukoil.bg.

УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

При еднократно зареждане на минимум 25 литра за всички горива ЕКТО с използване на карта ЛУКОЙЛ Клуб, която предварително е била регистрирана в мобилното приложение Lukoil Club или в сайта club.lukoil.bg, клиентът получава 250 бонус точки и право на участие в ежемесечна томбола за награди.

Награди -  Gift voucher eMag 1000 лв., Gift voucher eMag 500, Gift voucher eMag 250лв.

Томболите за периода на промоцията ще се проведат по следния график:

15.11.2023 г
15.12.2023 г
16.01.2024 г

Всички печеливши участници ще бъдат обявени в мобилното приложение LUKOIL Club, на сайт club.lukoil.bg, както и ще бъдат директно уведомени по телефон, посочен от тях в профила им в ЛУКОЙЛ Клуб. Срок за получаване на спечелена награда е 30 работни дни от датата на съответната томбола.

Кампанията е валидна в обектите от веригата бензиностанции „ЛУКОЙЛ“.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара