Спечелете ваучер за преживяване за двама от Gift Come True

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 12 ноември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

‼️GIVEAWAY‼️ 

Black Ram е постижение, с което се гордеем и се радваме, че можем да споделим с теб. 👏 А кое е твоето постижение, което би отбелязал с Black Ram? 

Сподели ни го в коментар до 12.11.23 и на 13.11.23 можеш да спечелиш Голямата награда - ваучер за приключение за двама! 💚

Наградата, която ще бъде дадена  по време на промоцията е 1 брой ваучер за преживяване за двама. За да ползват наградата си, Печелившите трябва да посетят сайта на предоставящия услугата giftcometrue.com, да изберат преживяване и да се свържат с него, за да уточнят детайлите по ползването на наградата.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 7 дни след обявяването на победителите във фейсбук страницата на Промоцията. Спечелилият наградата  се съгласява да предостави  на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име,  адрес и телефон, необходими за получаване на наградата. При получаване на наградите спечелилите участници се идентифицират с лична карта, а когато наградата се получава от пълномощник, упълномощеният представя писмено пълномощно (в оригинал) и лична карта.
Организаторът на Промоцията не носи отговорност спрямо Участник, предоставил невалидни или погрешни имена, е-mail, телефон за контакт и/или адрес.

Печелившият  в Промоцията ще се определя посредством изтегляне на случаен принцип от всички  участници, споделили снимка или коментар под поста за обявяване на Промоцията.
Обявяването на печелившия ще се извършва с обявяване на имената му/й или тагване на Facebook профила им  във фейсбук страницата на Промоцията - https://www.facebook.com/BlackRamWhisky/ под поста с играта на 13.11.2023 г.

Промоцията е валидна за всички физически лица с местоживеене територията на Република България, навършили 18 години, с изключение служителите на “ПАУЪР БРАНДС” ЕООД и свързаните с него лица, както и техните семейства.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара