Спечелете сакове за пътуване, термо бутилки, чаши и челници

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 17 октомври 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Играй и спечели с Škoda! 🎁 Споделете ни за най-вълнуващото си пътуване с Škoda и спечелете страхотни награди. Тагнете и приятел и го поканете да се включи. 

Следвайте стъпките на предизвикателството #ИзживейВсекиКилометър:
1️⃣. Оставете в коментар снимка или видео от любимото ви пътуване с Škoda.
2️⃣. Посочете приблизително колко км сте изминали по време на пътуването.
3️⃣. Споделете защо всеки километър от пътуването ви си е струвал.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

за Facebook:
    Сак за пътуване - 1 брой
    Термо бутилка - 1 брой
    Стъклена чаша с бамбуков капак - 1 брой
    Челник - 1 брой

за Instagram:
    Сак за пътуване - 1 брой
    Термо бутилка - 1 брой
    Стъклена чаша с бамбуков капак - 1 брой
    Челник - 1 брой

В Играта няма ограничение на брой публикации или коментари, с които един потребител участва. В рамките на Играта обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 6 от един потребител.

Тегленето на награди ще бъде извършвано в 7-дневен срок след изтичане на срока за участие. Печелившите ще бъдат информирани в рамките на 2 (два) дни след тегленето. Победителите ще бъдат обявени в рамките на 2 (два) дни след края на играта.

Потребителят ще получи известие, че печели награда с директно съобщение в съответната социална мрежа, в която се провежда Играта. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

При спечелване на награда от точка 6 участникът ще получи директно съобщение в съответната социална мрежа, в която се провежда Играта. Печелившият ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: marketing@skoda-auto.bg своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда. Печелившият ще има срок от 7 (седем) дни след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда. Печелившите ще получат наградата си в срок до 30 дни след изпращане на нужната информация за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара