Спечелете 1 ваучер за 1000 лв. и 210 ваучера по 20 лв. от JYSK

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 ноември 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

С всяко Ваше участие, увеличавате шансовете си да спечелите голямата награда - JYSK ваучер на стойност 1000 лв.

Можете да играете веднъж дневно. Участвайте всеки ден, за да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда през ноември 2023 - JYSK ваучер на стойност 1000 лв.

Печелившите на ваучер ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg.

За да участвате в играта, трябва да се запишете с валиден имейл адрес и да сте живущ на територията на Република България.

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора.
Награди:

210 /двеста и десет/ печеливши (по 5-ма на ден) на ваучер за пазаруване в магазините на JYSK всеки на стойност от 20 лв.

и

1 /един/ голям печеливш на ваучер за пазаруване в магазините на JYSK на стойност от 1000 лв.

Играта се осъществява с помощта на специализиран софтуер, като на случаен принцип всеки ден от 21.09.2023г. до 01.11.2023г. петима от участниците ще печелят по един от 210-те ваучера награда. Голямата награда ще бъде изтеглена на 06.11.2023г. с помощта на специализиран софтуер, като на случаен принцип ще бъде избран един участник измежду всички регистрирали се и играли през целия период на играта, който ще бъде големият победител. Комисия, съставена от трима представители на организатора ще съставя протоколи, в които се удостоверяват печелившите в играта.

Печелившите ще бъдат уведомени в срок до 5 дена след изтеглянето им по имейл, който са посочили и дали съгласие да се ползва за целта още при регистрацията. Всички печеливши ще бъдат обявени и на JYSK.bg/zavurtete-spechelete по реда на изтеглянето им. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от участниците.

В случай че не е получено потвърждение за полученото известие и приемане на наградата в рамките на 72 (седемдесет и два) часа от изпращането на имейл, печелившият участник губи правото си да получи спечелената награда.

Спечелената награда не може да бъде ползвана в електронния магазин на JYSK, а може да бъде използвана единствено във всеки от физическите магазини на JYSK.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара