Спечелете Пакет Релакс за двама за 3 нощувки в Casa di Fiore SPA and Medical Hotel

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 27 септември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Най-добрият морски СПА хотел на България за 2022 и 2023 г. Casa di Fiore SPA and Medical Hotel и специализираната медия Spatourism.bg организират игра във фейсбук с награда.

За да участвате и спечелите е необходимо да:

1. Да хареса страниците на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel във фейсбук

2. Да харесате страницата на Spatourism.bg във фейсбук

3. Да харесате публикацията за играта от фейсбук страницата на Bgtourism.bg, да я сподели в профила си.

Участващите се съгласяват, че може да публикувани имената на профилите им в социалната мрежа. Всеки може да участва само с един профил.

Награда:

Наградата е Пакет Релакс за двама за 3 нощувки (Наградата ще бъде: СПА пакет „Relax“ за двама за 3 нощувки – 1 620 лв. е цената с включени закуска и вечеря, ползване на СПА зоната и минералните басейни. Едно дете с двама възрастни до 12 г. се настанява безплатно)

Печелившият се избира на случаен принцип автоматично чрез платформата: https://commentpicker.com/facebook-business.php и ще бъде обявен на 27 септември, в 16 часа.

Представител на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel ще се свърже с победителя на лично съобщение за уточняване начина за получаване на наградата.

Наградата може да се получи при предоставяне на документ за самоличност с предварителна уговорка с представител на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, наградата може да бъде използвана в срок до 22.12.2023 г.

Победителят няма право на паричната равностойност на наградата.

В случай, че победителят не се свърже с Организатора в 5-дневен срок от края на Играта за получаване на наградата, той губи правото си да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара