Спечелете телефон Samsung Galaxy S22 Ultra 128 GB Black

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Kaufland България и @a1.bulgaria сме ти подготвили приятни изненади. 🤩 

Участвай и можеш да спечелиш телефон Samsung, Galaxy S22 Ultra 128 GB Black или един от 60 електронни ваучера на стойност 50 лв.!

За да се включиш в играта:

✅ трябва да си член на програмата А1 клуб;
✅ да последваш Instagram страницата @kauflandbulgaria;
✅ да харесаш тази публикация;
✅ да отбележиш приятел чрез коментар, под публикацията.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на услуга и/или стока от Организатора.

Участник в Играта трябва да бъде дееспособно пълнолетно физическо лице.  

Всеки Участник в рамките на Играта има възможност да спечели само една от обявените награди, независимо от броя на коментарите, които е публикувал.

Всеки участник, който отговаря на условията по т. 2 и е спазил условията за участие по т. 3. от настоящите Условия участва в Играта и има шанса да спечели:

60 (шестдесет) електронни ваучера (по един за всеки печеливш Участник), всеки на стойност от по 50 (петдесет) лева, предоставящи отстъпка от продуктови категории: смартфони, смарт часовници, таблети и телевизори на бранд Samsung в електронния магазин на А1, достъпен на следния интернет адрес – www.a1.bg. Отстъпката важи само от цена в брой без абонаментен план за А1 клиенти. Електронните ваучери ще бъдат изпратени от агенция „Медияпост Хит Мейл България“ през Instagram на печелившите участници. Отстъпката от всеки електронен ваучер е еднократна и може да се използва само от членове на А1 клуб. Електронните ваучери са с валидност до 24.12.2023, като отстъпката не може да се комбинира с други промоции или други отстъпки/промокодове. При онлайн поръчка на сайта на А1 ваучера се въвежда в поле „Промокод“. При надвишаване стойността на електронния ваучер, то разликата трябва да бъде доплатена от ползвателя на електронния ваучер. Стойността на покупката не може да бъде под 50лв.

1 (една) голяма награда – телефон Samsung, Galaxy S22 Ultra 128 GB Black в комплект с 25W зарядно устройство,  която ще бъде доставена по куриер за сметка на Организатора.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени до 27.09.2023 г. (сряда) на случаен принцип измежду всички участвали, отговарящи на зададените в т.3. по-горе условия. Тегленето ще се извърши от комуникационна агенция „Медияпост Хит Мейл България“. След определяне на всеки печеливш Участник се изтегля по един резервен печеливш Участник. Резервен печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не отговаря на определените в тази Игра условия, не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в сроковете, посочени в настоящите Условия.

В случай че бъде изтеглен като печеливш и бъде установен контакт с него от страна на Организатора, участникът следва да предостави своя А1 клубен номер за легитимация и проверка.

- повече информация за участие и използване на А1 Клуб можете да намерите тук: media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/a1club/pravila-za-polzvane-na-a1club.pdf

- повече информация как да получиш своя клубен номер към А1 Клуб можете да намерите тук: a1.bg/a1club-info

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram отговарящи на Условията в чл. 3.1., след проверка на А1 клубен номер и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Краен срок - 24 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара