Спечелете нощувки за двама в Дървена Еко къща Лещен и ваучери за Gifto

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Бетина Христова
Петя Иванова
Кремена Бъчварова
Петър Данаилов
Kameliya Yordanova

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Gifto се присъединява към Радио Fresh за една незабравима игра, която ще ви донесе страхотни награди през цялата седмица!
 
Всеки ден, от понеделник до четвъртък, имате шанса да спечелите ваучер на стойност 100 лева от Gifto! Представете си всички удивителни преживявания, които можете да изберете!
 
А в петък, някой късметлия ще спечели голямата награда и ще има възможността да се наслади на романтични нощувки за двама в прекрасна Дървена еко-къща в Лещен. Перфектната възможност да се отпуснете и да се насладите на спокойствието на природата!
 
Слушайте “Шоуто на Блондинките“ от 25 до 29 септември, защото всеки, отговорил вярно на дневния въпрос във Facebook страницата ни, има шанс да спечели страхотна награда от Gifto. Жребият ще определя всеки ден по един победител, който ще спечели ваучер от gifto.bg на стойност 100 лв. 

В петък теглим и голямата романтична награда: 2 нощувки за 2-ма в Дървена Еко къща –  в  с. Лещен.   
 
Следвайте инструкциите на водещите и може би ще станете следващият късметлия!
 
Gifto.bg не е просто платформа за подаръци, а място, където се ценят истинските преживявания. Gifto.bg предлага уникални и незабравими моменти от 2022, от екстремни спортове до романтични уикенди, всеки може да намери идеалния подарък за близък човек. А защо не и за себе си?
 
Изпъкни с впечатляващ подарък за рожден ден, юбилей, годишнина, моминско парти, ергенско парти или друг специален повод с нашите разнообразни предложения! В Gifto избираш от стотици страхотни преживявания в цялата страна – над 150 преживявания в София, над 48 на територията на град Пловдив. Но не се тревожи, ако ти се пътува в чужбина, Gifto има предложения и извън територията на България!
 
Освен това, Gifto.bg е активно ангажирана с опазването на околната среда. Компанията предлага отстъпки за тези, които избират дигитални ваучери и плащат онлайн, като по този начин насърчава екологично отговорно поведение. Нашата мисия е да намалим вредното въздействие от нашата дейност, затова акцент са природосъбразните преживявания. Стремим се да окуражим нашите клиенти да изберат дигиталните опции за подаряване, което спестява хартия, гориво и дори пари.
 
Подкрепяме местните общности и икономиката чрез използване на български изпълнители, доставчици на услуги и производители. Услугите ни организират преживявания, които стимулират вътрешния туризъм и спомагат за “самодостатъчна” икономика без значително използване на природни ресурси. Нашата дейност има малък екологичен отпечатък и създава икономическо разнообразие в тези региони, където е най-необходимо.
 
В Gifto избираш от стотици страхотни преживявания! Всяко от тях можеш да купиш с ваучер, който да използваш сам или да подариш на свой близък.
 
Условия за използване на ваучера:
 - ваучерите са валидни 12 месеца.
 - ваучерите не могат да се комбинират.
 - ваучерите МОГАТ да се отстъпват/подаряват на други хора.
 - ваучерите не могат да бъдат обект на продажба извън онлайн платформата Gifto.bg.
 - ваучерите с посочено преживяване не могат да се заменят за друго преживяване, трябва да се използват за резервация на посоченото преживяване.
 - универсалните ваучери могат да се използват за резервиране на всяко преживяване в сайта. Ако избраното преживяване е по-скъпо от стойността на универсалния ваучер - ще можеш да доплатиш. Ако избраното преживяване е по-евтино - остатъка от сумата ще остане като баланс по ваучера и ще може да се използва като код за отстъпка при плащане в сайта. 

Краен срок - 29 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара