Спечелете 2 нощувки в Therma ECO Village

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Елена Балачева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎉 ИГРА с награда - 2 нощувки в Therma ECO Village!

🌊🌴 Време е за морско приключение в екологичният и луксозен СПА хотел - ECO Therma Village! Представяме Ви нашата нова игра, където един късметлия ще спечели 2 нощувки за двама (+ до 2 деца) в Therma ECO Village , за да се наслади на морето, природата и спокойствието, които предлага комплекса.

🏝️ Как да участвате:
1️⃣ Харесайте тази публикация.
2️⃣ Коментирайте с отговор на въпроса: "Кое удоволствие в ECO Therma Village ви привлича най-много - релаксираща СПА процедура, активен спортен ден или прекрасни моменти на плажа?"
3️⃣ Споделете публикацията, ако искате да се включат и Ваши приятели.

🎁 Награда:
Един късметлия ще спечели 2 нощувки в прекрасният ECO Therma Village! Хотелът е отворен целогодишно, така че победителят може да използва своята награда в периода от септември до декември и да се наслаждава на страхотни моменти.

📅Играта започва днес и приключва на 20.08.2023 (включително). Победителят ще бъде избран на случаен принцип и ще бъде обявен в коментар под поста.

🤞 Очакваме с нетърпение Вашите отговори! Нека се потопим в красотата на природата, спорта и здравето с ECO Therma Village! 🌊🏄‍♂️🌿

*Важно:
Тази игра се организира от Bebok.eu. Facebook не носи никаква отговорност към всеки новозаписан член или участник. Играта по никакъв начин не се спонсорира, одобрява, администрира от или свързва с Facebook. Всички изпратени отговори и данни от участниците се пращат към Bebok.eu, чрез съобщение или публикуване на коментар и се администрират добросъвестно от екипа на сайта.

Краен срок - 20 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара