Спечелете 100 абонамента за Уча.се и 100 раници с ученически пособия от Lidl

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка за поне 30 лв. в магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

ПОДГОТВИ СЕ ЗА УЧЕБНАТА ГОДИНА С LIDL PLUS!

Зарадвай себе си или ученика у дома с годишен абонамент за Уча.се и страхотна раница с ученически пособия. 

С всеки 30 лв. от стойността на покупката в един касов бон в периода 28.08.2023 – 08.09.2023 можеш да участваш в играта. 

Лесно е, само следвай стъпките:
1. Пазарувай в Lidl oт 28.08. до 08.09. за мин. 30 лв.
2. Сканирай Lidl Plus при всяка покупка
3. Потвърди участието си в играта

Наградите се разиграват на случаен принцип. Печелившите за 100 абонамента за Уча.се и 100 раници ще бъдат изтеглени на 11.09.2023 г. и ще бъдат обявени тук най-късно в сряда на съответната седмица. 

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 100 годишни абонамента за онлайн платформата Уча.се и 100 раници с ученически пособия.

За всяка покупка на стойност мин. 30 лв. в един касов бон в периода 28.08.2023 – 08.09.2023, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 60 лв. означава 2 участия. Покупка на стойност от 90 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 участия т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. 

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 5 работни дни от датата на тяхното определяне. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели само една награда. 

Краен срок - 8 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара