Спечелете градски велосипеди и Polarbox хладилни чанти от Somersby

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://somersbypromo.bg/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Somersby от магазини Кауфланд за поне 8 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на територията на Република България, Във всички търговски обекти на Kaufland България.

„Участващи опаковки“ са бутилки Somersby 330мл – Ябълка, Круша, и Манго&Лайм, Маракуя и Портокал, Горски Плодове, Боровинка.

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Закупилите Somersby 330ml за минимум 8 лв. в комбинация по избор, могат да спечелят една от следните награди:

    Една от 50 Polarbox хладилни чанти или
    един от 10 Somersby градски велосипеда.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Закупи Somersby 330ml за минимум 8 лв. в комбинация по избор, от обектите на Кауфланд в цялата страна,регистрирай кода от касовата бележка на www.somersbypromo.bg и съхранявай касовата бележка в случай че спечелиш една от наградите описани в т.7.1.

Минималната стойност на покупката от 8 лв, даваща право на участие в Играта, трябва да бъде разпределена в една касова бележка.

Уникалният код от касовия бон, който може да бъде регистриран на сайта www.somersbypromo.bg , участва в теглене за 1 от наградите, описани в т. 7.1.

Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип с помощта на компютърна програма в централен офис на КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ АД. Всички спечелили награда ще бъдат уведомени по имейл и SMS, в рамките на две седмици след края на кампанията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу справка на печеливши касови бележки .

За да участва в Играта, Участникът е необходимо:

    Да въведе своя актуален имейл адрес в сайта www.somersbypromo.bg , на който може да бъде открит, при спечелване на награда.

    Да въведе кодът от касовия бон, удостоверяващ направената покупка на продукти Somersby за минимум 8лв..

    При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в кампанията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Играта, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни).

За да бъде допуснат за участие в Играта и спечелване на награда Somersby, Участникът трябва да бъде дееспособен и навършил 18 години към момента на провеждането на Играта. За да вземе участие в тегленето,Участникът трябва да е регистрирал поне една касова бележка, която да съдържа участващи продукти наSomersby с минимална стойност 8 лева.

При спечелване на награда отИграта, Участникът ще бъде уведомен чрез SMS на мобилния си номер, посочен при регистрацията, да се свърже до 5 работни дни на посочения в SMS-а мобилен номер, за да предостави следните лични данни – три имена, адрес, пощенски код и ЕГН. В случай, че не го стори в посочения срок, Участникът губи правото да получи награда .

Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу направена справка на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Играта не носят отговорност, ако печеливш Участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Играта няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване на само една награда, т.е. един участник може да спечели само една награда от посочените в т.7.1

Информация за Играта може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна) .

Организаторът на Играта или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – Somersby велосипед в рамките на 30 дни след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовият бон за справка, която да удостовери направената покупка, както и да подпише приемо-предавателен протокол. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция

Краен срок - 31 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара