Спечелете 30 кинобилета и 30 оригинални награди от 'Костенурките нинджа: Пълен хаос'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

E.S.
Б.К.
В.Е.
В.Г.П.
В.К.
Г.Д.
Е.Д.
Е.С.Н.
З.П.
И.И.
И.Д.
М.О.
Н.Т.
Н.Ю.
Р.А.
З.Г.З.
И.А.
Й.С.
К.Ж.
Л.Ц.
М.З.
М.З.
М.С.
Н.Ж.
П.Б.
П.А.
Р.П.
С.С.
Х.Р.
Х.П.И.

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Наградите са само и единствено 30 бр. кинобилета за филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос” и 30 бр. оригинални награди от филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос”, които са само и единствено:

    15 бр. кутия за съхранения на пица от филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос“;
    15 бр. нинджа комплект кутия за храна с термос от филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос“

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта като се регистрират на интернет страницата www.kino.nova.bg/film с посочването на своите имена, имейл, телефон и информация в кое кино от киноверигите Синема Сити и Кино Арена желаят да гледат филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос”, както и да посочат отговор в анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса, с по един възможен верен отговор от 3 (три) зададени.

Победителите се избират чрез жребий измежду всички Участници, дали по един верен отговор на всички 4 (четири) въпроса в рамките на периода на провеждане на Играта – 30 юли 2023 г.– 13 август 2023 г. 

Не се допуска размяна на наградата за паричната ѝ равностойност и/или други материални или нематериални изгоди от филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос”, или което и да е друго филмово заглавие, дистрибутирано от „Форум Филм България“ ЕООД. Наградата не подлежи на връщане и прехвърляне.

Детайлите за получаването на конкретната награда от спечелилия Участник следва да се уточнят с представител на „Форум Филм България“ ЕООД. В случай че спечелилият Участник не отговаря на съобщенията, изпратени му до e-mail адреса, посочен в регистрацията, и в рамките на 3 (три) дни след свързване на Огранизатора с него не осъществи контакт с Организатора, за печеливш се обявява следващ Участник, изтеглен с жребий.

Предметната наградата се предава от „Форум Филм България“ ЕООД на избраното от победителя кино, посочено предварително от него при регистрация в Играта и потвърждение, след като е запитан от Организатора за това. Кинобилетите могат да се ползват в периода от 16.08.2023 г. до 03.09.2023 г. Кинобилетите са валидни до 3 септември 2023 г., включително и могат да се ползват в киносалоните на Синема Сити и Кино Арена на територията на Република България, според програмата на съответното кино, предварително посочено от победителя, в ден и час, избран от победителя, според програмата на съответното кино. Кинобилетите не важат за 4DX формат. Кинобилетите важат само и единствено за филма „Костенурките нинджа: Пълен хаос”. Организаторът не носи отговорност, ако в избрания ден и час от победителя филмът „Костенурките нинджа: Пълен хаос” не се излъчва в посоченото от него кино или ако в периода, в който предметната награда се намира в избраното от спечелилия Участник кино, спечелилият Участник е възпрепятстван да си я получи. В този случай, наградата се изпраща обратно при Организатора и при желание от страна на спечелилия Участник се изпраща повторно с куриер, за негова сметка.

Краен срок - 13 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара