Спечелете 2 Ultra All Inclusive СПА почивки и 45 блендера Silver Crest

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.lidl.bg/lidl-plus/carpos

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Carpos от магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

От 24.08. до 06.09. можеш да спечелиш 1 от 2 бр. Ultra All Inclusive СПА почивки или 1 от 45 бр. блендери Silver Crest.
 
КАК РАБОТИ?

    Купи 1 бр. Carpos по избор в периода 24.08. – 06.09. от Lidl.
    Сканирай Lidl Plus на каса при покупката.
    Лесно е! Вече участваш.

Опитай късмета си и стискай палци да си един от печелившите!

Условие за участие в играта е инсталиране на приложението Lidl Plus на смартфон, както и създаването на акаунт. За всяка покупка на посочените в т. 5 ядкови напитки с марка Carpos при покупка на минимум 1 бр. в един касов бон в периода 24.08.2023 – 06.09.2023, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Под идентифициране се има предвид маркиране на QR кода от приложението на устройството на касата преди завършване на покупката.

Покупка на 2 бр. ядкова напитка Carpos означава 2 участия. Покупка на 3 бр. ядкови напитки Carpos, идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 участия т.н. до изчерпване на броя ядкови напитки на съответната покупка. . В случай на спечелване на награда клиентският идентификатор на участника (това е клиентския номер в приложението Lidl Plus, генериран при първоначална регистрация в приложението), неговото собствено и фамилно име, телефонният му номер и имейл, записани в приложението при първоначална регистрация в самото приложението Lidl Plus, ще бъдат предадени на организатора „ТИРБУЛ“ ЕАД.

Тегленето на печелившите участници ще се проведе на 08.09.2023 г.
Тегленето се осъществява от LIDL посредством специализиран софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. 

Изтеглените печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/carpos най-късно в сряда, 13.09.2023 г. Обявлението ще включва публикуване на две имена на участника, както и частично изписване на телефонния му номер (пример 359895xxxxx69). Имената и телефонният номер са въведените в Lidl Plus при първоначална регистрация, в случай че има несъответствие, Организаторът  и Лидл не носят отговорност. 

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от служител/и на ТИРБУЛ.

Служител/и на ТИРБУЛ ще се свържат с печелившите в срок от 7 работни дни от датата на тяхното теглене. 

Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване, че е спечелил награда и да предостави информация за получаване на наградата, както и ЕГН за целите на данъчно облагане. 

Стойността на наградата подлежи на облагане съгласно чл. 38, ал. 14 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ). В тази връзка всеки участник, спечелил награда, е необходимо да съдейства с посочената по-горе информация.
Ако „ТИРБУЛ“ ЕАД не успее да се свърже с печеливш участник, поради грешни или невярно 

Всички ядкови напитки с марка Carpos, налични в търговска верига LIDL. Наличността на продукти зависи от търговската политика на търговска верига LIDL и е възможно да се различава в различни региони и/или обекти от веригата.

Всеки участник, при покупка на минимум 1 бр от посочените в т. 5 ядкови напитки с марка Carpos. в един касов бон в периода 24.08.2023 – 06.09.2023, който се е  идентифицирал на касата с приложението Lidl Plus, , автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 45 блендера Silver Crest Greener recycle SSMGR 600 A1 или 1 от 2 СПА почивки за двама на база Ultra All Inclusive в Гранд Хотел Банско.

Ваучерът включва 2 нощувки за двама на база Ultra All Inclusive, с ползване СПА и фитнес от веригата Pulse. Срок за ползване: до 30.11.2023г/ извън официални празници/.

Един участник може да активира неограничен брой участия, но може да бъде изтеглен само веднъж и има право само на една награда.Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

Краен срок - 6 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара