Спечелете ученически раници и ваучери за книжарници Ciela от колелото на A1

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Да се наслаждаваш безгрижно на лятото е супер, но трябва да помислиш и за предстоящото връщане в училище. 

Затова се подготви за първия учебен ден с новите награди в Колелото на късмета в Моят А1. 

Играй за MB, минути или SMS всеки ден, а в края на седмицата може да грабнеш и някоя от специалните награди – раница или ваучер за 50 лв. от Ciela.

За да участваш в кампанията трябва да имаш регистрация в Моят А1 с ползвателски или титулярен профил. Ако нямаш регистрация, виж как можеш бързо и лесно да си направиш като последваш. линка;

В кампанията имат право на участие само ползватели или титуляри на А1 услуги, които са активирани преди 01.08.2023 г. и активни към датата на теглене и предоставяне на наградите

Всеки участник има право на едно участие на ден в кампанията.

Участниците, които имат право да получат Седмична награда се определят чрез електронно теглене и на произволен принцип. Резултатите от тегленето на Седмична награда се констатира от комисия, съставена от представители на Организатора.

Тегленето на Седмични награди, за изминала седмица, се провежда всяка сряда (първата дата е 09.08.2023г.) от Периода на Кампанията. При всяко теглене се определят Участници, които печелят Седмичните награди (по т. 3.2.3). Освен определяне на печеливши Участници за предходната седмица се изтеглят и още 5 (петима) резервни печеливши Участници за всяка от двете предметни награди (общо 10). Всеки резервен печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие че последният не отговаря на условията или откаже/върне Наградата.

В срок до 5 (пет) работни дни след датата на определяне на Участник, който печели Седмична
награда, същият ще бъде информиран от Организатора за спечелената награда чрез SMS нотификация на телефонния номер, посочен в регистрационната форма за участие в Кампанията.

Седмична награда се получава на посочен от печелившия Участник адрес, който е предоставил
на Организатора по реда на т. 5.1-5.3., чрез избран от Организатора доставчик на куриерски услуги (Спиди). Преди получаване на Наградата печелившият Участник следва да се идентифицира с представяне на лична карта. Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница за куриерската услуга.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара