Спечелете 5 ваучера по 200 лв. за пазаруване в Remix

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 24 юли 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

💌Сега е Вашият шанс да спечелите с любимите си находки! 

Добавете поне още 5 попадения в „Любими" до 24.07. и петима от всички участници ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 200 лв.

От 00:00 ч. на 21.07.2023 г. до 23:59 ч. на 24.07.2023 г. всеки регистриран потребител, който добави минимум 5 продукта в „Любими", се включва в играта.

- Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 27.07.2023г. чрез жребий със софтуер в присъствието на комисия, съставена от трима членове. В рамките на същия ден победителите ще получат имейл с персоналния ваучер код, с който могат да използват наградата си за поръчки в remixshop.com. Ваучер кодът може да бъде използван еднократно за поръчки с минимална стойност, по-висока от стойността на наградата.

- Отстъпката може да бъде използвана от клиента чрез въвеждането на съответния ваучер код в полето „Персонален ваучер" в потребителската кошница и натискане на бутона „Приложете". Ваучер кодът не може да се комбинира с други персонални ваучер отстъпки. Ваучер кодът е валиден до 23.59ч. на 30.08.2023г.

- Организаторът ще предостави 5 награди, представляващи 5 броя ваучера на стойност 200 лв за поръчка от онлайн магазина на Организатора https://remixshop.com

- Персоналният ваучер код се прилага еднократно от потребителя в кошницата и не може да се използва повторно.

- Победителите нямат право да получават от Организатора замяна на спечеления ваучер с неговата парична равностойност или друга награда в случай на направено връщане на продукт. При връщане на закупени със спечеления ваучер продукти Организаторът възстановява всички суми, платени от потребителя над стойността на спечеления ваучер.

- Организаторът си запазва правото да променя условията на промоцията, като за целта незабавно уведомява потребителите чрез публикуване на актуалните правила на официалната си интернет страница. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара