Спечелете ваучер на стойност 250 лв. за плажни находки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 20 юли 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Готови ли сте да се потопите в морето от стил и изкушения, където наградата ви очаква на хоризонта? Готови ли сте за епичен шопинг от богата колекция от бански костюми и аксесоари?

Нека тази анкета бъде за вас, защото Fashion Days ви дава възможност да спечелите нови морски придобивки. Независимо дали търсите модерните розови изкушения или първокласно плажно облекло, Fashion Days разполага с точните артикули с популярни марки като Desigual, Guess, Trendyol и др. С подбраната колекция на онлайн магазина ще намерите богат избор от бански костюми, които отговарят на вашия стил и предпочитания в премиум сегмента облекло от известни марки като Karl Lagerfeld, Michаel Kors, Diesel и др.

А когато става въпрос за подготовка за лятото, не става въпрос само за намиране на перфектния бански костюм. Важно е да имате подходящите допълващи елементи, за да завършите визията си на плажа или край басейна. Във  Fashion Days можете да откриете всичко на едно място от летни основни неща и аксесоари, за да подобрите стила си.

Сега имате възможността да гласувате за своя любима визия от Fashion Days и да се потопите в изкушенията на лятото! 

И не забравяйте, че с участието си в анкетата, се включвате и в тегленето на награда ваучер на стойност 250 лв.!

Ваучерът ще бъде електронен - pdf файл с код и инструкции и важи само за бански и аксесоари.

Направете своя избор и бъдете част от това незабравимо лятно приключение. Гласувайте, спечелете и се насладете с кеф на шопинг тура, който ви очаква!

Нека лятото бъде стимулиращо, пълно със слънце, стил и незабравими моменти!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара