Спечелете почивка в Къмпинг Градина и много комплекти с козметика

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

В. Йолов, Варна – Bioderma Sensibio
Н. Кирязова, Асеновград – Bioderma Sensibio
К. Василиева, Пловдив – Elgydium детски комплект за орална хигиена
В. Върбанова, Пловдив - Elgydium комплект за орална хигиена (вода White)
Е. Петкова, Ахтопол- Elgydium комплект за орална хигиена (вода Gums)
З. Стоянова, Разград - комплект Rene Furterer
М. Георгиева, Павликени - комплект Klorane
В. Вергилова, Лом - Ducray Anaphase
В. Делчева, Копривщица - Ducray Anaphase
В. Генчева, София - Ducray Anaphase
Г. Димова, Чирпан – A-Derma
М. Върбанов, Пловдив – A-Derma
М. Калайджиева, Пловдив – A-Derma
К. Ибришимова, София – комплект Eucerin
Т. Михайлова, Горна Оряховица - комплект Avene
П. Аврамова, Русе – златен пакет за новородени Mustela
Б. Бакалова, София – почивка в Къмпинг Градина

Как се участва:

Чрез онлайн покупка.

Пълни правила:

Наградите в настоящата игра са:

    Почивка в Къмпинг Градина за 2-ма (двама) до 4 - ма (четирима) човека, представляваща 3 (три) нощувки в бунгало тип GardenView Deluxe или GardenView до края на сезона (15 октомври) 2023г. х 1бр.

    "Златен пакет за новородени" от Мустела + чанта с подложка за повиване. Комплектът "Златен пакет за новородено" включва следните козметични продукти: почистващ гел 750 мл, хидратиращо мляко за тяло 500 мл, олио за тяло 100 мл, крем против подсичане 1-2-3, 50 мл. х 1 бр.

    Bioderma Сенсибио, мицеларна вода за чувствителна кожа - 250 мл. х 2 бр.

    Комплект: Eucerin Нежен измиващ душ гел 400 мл. и слънцезащитен спрей за тяло - Sensitive Protect SPF50 + несесер х 1 бр.

    Комплект AVENE, който включва: AV sun спрей за деца SPF 50+ за лице и тяло 200 мл., AV sun флуид SPF 50 + за лице 50 мл., AV Eau Thermale термална вода 300 мл. + чанта слънце х 1 бр.
    Комплект: ADERMA - Biology: дерматологично демакиращо мляко 400 мл AD + несесер х 3 бр.
    Комплект: Шампоан DUCRAY ANAPHASE + шампоан допълваща грижа против косопад 200 мл + несесер х 3 бр.
    Комплект KLORANE, който включва: 1 овес шампоан за честа употреба 200 мл, тонка боб душ-гел хидратиращ 200 мл.,1 водна мента - сух шампоан, всеки тип, 150 мл., 1 божур богат успокояващ крем 40 мл х 1 бр.
    Комплект RENE FURTERER, който включва: Naturia - нежен мицеларен шампоан 200 мл, Naturia - разплитащ млечен балсам за честа употреба 150 мл, Naturia - невидим сух шампоан 75 мл х 1 бр.
    Комплект за орална хигиена ELGYDIUM: Антиплака Паста за зъби, Вода Gums, Антиплака Четка за зъби х 1 бр.
    Комплект за орална хигиена ELGYDIUM: Избелваща Паста за зъби, Вода White, Избелваща Четка за зъби х 1 бр.
    Комплект за орална хигиена ELGYDIUM: Детска Паста за зъби, Детска Четка за зъби х 1 бр.

В настоящата игра нямат право да участват служители на "Пулс медикал" ЕООД, техни роднини по права линия без ограничения.

Играта ще се проведе на сайта на Apteka.puls.bg, който е собственост на и се управлява от "Пулс медикал" ЕООД.

    Участието в играта е обвързано с покупка. Потребителите трябва да закупят какъвто и да е продукт от онлайн аптеката - apteka.puls.bg., да поставят отметка в полето, че са съгласни с и приемат общите условия на играта, както и да поставят отметка в полето, че са съгласни да вземат участие в томболата за участие за обявените награди.

    Участниците в играта трябва да направят онлайн поръчка в периода 20 юли до 31 август 2023 г. от сайта puls.bg.

Всеки участник, който има регистрация в сайта - apteka.puls.bg, направил поръчка в посочения период, и е приел настоящите Общи условия, и изразил съгласие за участие томболата, съгласно описаното в т. 2, участва в жребия за спечелване на една от обявените награди. Организаторът няма задължение да изпраща потвърждение за участие в томболата на участниците.

    С участието в Играта участникът декларира, че има навършени 18 години и че има валидно и неограничено право да извършва всички правни и фактически действия във връзка с участието си в Играта.

    Участници, които не са изпълнили едно или повече от горните условия, няма да бъдат допуснати за участие в Играта и жребия за награда. Организаторът няма задължение да изпраща уведомление за незавършени опити за участие поради нарушение на настоящите Общи условия от участника.

На 04.09.2023 г. жури, посочено от Организатора, ще определи чрез томбола на случаен принцип чрез разпечатване на номерата на всички поръчки, участващи в играта и теглене на печеливш номер на поръчка, след като първо бъде обявена наградата, която се разиграва.

Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой и/или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено. Печелившите в томболата нямат право да избират една от обявените награди. Наградите се определят на случаен принцип от Организатора, при избиране на печелившите.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва или чрез лично получаване или чрез изпращането й на посочен от него адрес на територията на Република България, чрез куриерска фирма "Интерлогистика" за сметка на "Пулс медикал" ЕООД. Печелившият участник ще трябва да подпише обратна разписка и/или товарителница, с оглед доказване на обстоятелството, че са получили наградата. Възможно е куриерът да поиска документ за удостоверяване самоличността на печелившия. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си и/или да разпише обратната разписка/товарителницата, както и ако същият не потърси наградата си в срок от 5 (пет) дни, то той губи правото си върху наградата, а същата не се предоставя. Наградата се доставя съгласно работното време на куриерската фирма, определена от Организатора да достави наградата. Организаторът не носи отговорност, ако наградата пристигне в нарушена цялост поради небрежност от страна на куриерската фирма.

Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни при регистрацията си , непълен и/или неточен адрес и/или грешно изписани имена.

Наградата - Почивка за 2 - ма (двама) за 2 (две) нощувки в Къмпинг Градина, се получава след предварително съгласуване на период между печелившият участник и представител на хотела. Представител на Организатора на играта ще се свърже с печелившия участник, след което ще предостави данните му на Къмпинг Градина, с цел доуточняване на детайли по резервацията.

Краен срок - 31 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара