Спечелете плажни чадъри, сладоледи, плажен тенис, карти за игра, магнити от Nestle

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 август 2023

Как се участва:

Чрез покупка на сладоледи Nestlе, Mondelez или NUII за поне 8 лв. и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти на Партньорите, маркирани с рекламни материали на Промоцията.

В случай, че за времето на Промоцията е изчерпана наличността на който и да е от промоционалните продукти, Организаторът и Партньорите си запазват правото да продължат Промоцията с наличните продукти, в рамките на посочения период.

Механизъм на провеждане на Промоцията и награди

В периода на Промоцията, всеки участник, който закупи в някой от Участващите обекти сладоледени продукти с марка Nestlе, Mondelez или NUII на стойност над 8 (осем) лв. (с ДДС), има право да получи скреч карта и веднага да установи дали печели награда.

Скреч карти се предоставят от служител в Участващите обекти. Валидни за участие в Промоцията са само скреч картите, получени при покупки на сладоледи с марка Nestle в Участващи обекти в периода на Промоцията.

Наградите в Промоцията са:

(а) чадър 180см (общо 780 бр.);
(б) комплект карти за игра (общо 3120 бр.);
(в) плажен тенис (7 800 бр.);
(г) сладолед FAMILIA HIT Vanilla (общо 32 760 бр.);
(д) сладолед PIRULO Watermelon  (общо 28 080 бр.);
(е) Ароматизатор „Млечко“ за автомобил (15 600 бр.);
(ж) магнит за хладилник (общо 11 700 бр.).

Пълно описание на наградите може да се намери в брошурите, които се разпространяват в Участващите магазини.

Изображенията на наградите в рекламните материали са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Печелившите участници могат да вземат съответната награда от обслужващия касиер в Участващия обект, след като му предадат печелившата скреч карта.

Количествата от различните видове награди са ограничени. В случай, че в Участващия обект са изчерпани количествата от посочената в печелившата скреч карта награда, печелившият участник ще получи друга от наличните награди, по избор на обслужващия персонал в Участващия обект, като се отчитат предпочитанията на съответния участник.

С изключение на посоченото в т. 4.7 по-горе, печеливши скреч карти не могат да бъдат разменяни за пари в брой или други парични и предметни награди.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара