Спечелете надуваеми плажни кресла и кашон с продукти SaLza

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 9 август 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

‼️GIVEAWAY‼️ 

Участвай за 1 от 3️⃣ големи надуваеми плажни кресла „SaLza“ + 🎁кашон продукти „SaLza“ , за да можеш да се отпуснеш на плажа 🏖  

Какво трябва да направиш, за да участваш в нашата игра?
✅Тагни приятел, с който би споделил продуктите „SaLza“
✅Харесай този пост и страницата ни
✅Сподели публично поста.

Така може да си един от тримата ( 3️⃣) печеливши  , които ще спечелят голямо надуваемо плажно кресло „SaLza“ + продукти „SaLza“🎁!

Отпусни се! Животът е „SaLza“⛱

Победителите, три (3) на брой, ще бъдат определени на 10.08.2023 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 17:00 ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД  (https://www.facebook.com/SaLza.bg/). Изтегленият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на бранда – Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. (https://www.facebook.com/SaLza.bg/), в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Изтеглените победители трябва да се свържат с организатора на лично съобщение. Ако победителите не потърсят наградата си в 7 /седем/-дневен срок, печелившите участнице губят правото си да получат наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката. Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара