Спечелете 100 ваучера за нощувка и аквапарк в Добринище, 100 ваучера за гориво и още много награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2023

Как се участва:

Чрез покупка на сладолед Nuii от бензиностанции OMV и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Впусни се в следващото си приключение с Nuii и OMV

Купи сладолед Nuii от OMV търговските обекти, независимо от вкуса, вземи скреч карта от касата и можеш да спечелиш една от нашите страхотни награди:

    ваучер за посещение за двама в Плувен комплекс Алфа Спа Добринище и нощувка с включена закуска за двама в Хотел Регнум Спа и Ски Банско в периода 15.07.2021 до 31.10.2021 (общо 100 бр.);
    ваучер за гориво на стойност 100 лв. (общо 100 бр.);
    метална бутилка NUII (общо 500 бр.);
    сладолед NUII (общо 1 000 бр.);
    VIVA Айс Кафе (общо 5 000 бр.);
    кафе напитка (общо 10 000 бр.);
    талон за отстъпка 50% от цената на сладолед NUII в OMV търговските обеките (общо 15 000 бр.).

    Всеки участник може да получи еднократно наградата, посочена в съответната скреч карта.

Общият брой на наградите е 31 700 и се получават в период от 15 дни след спечелването им.

Пълно описание на наградите може да се намери в брошурите, които се разпространяват в Участващите магазини.

Изображенията на наградите в рекламните материали са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Участниците, изтеглили печеливша скреч карта могат да вземат съответната награда от обслужващия касиер в Участващия обект, след като му предадат печелившата скреч карта и копие на касова бележка от покупката.

Изключение от описаното в т 4.6 прави наградата „ваучер за посещение за двама на Плувен комплекс Алфа Спа Добринище и нощувка с включена закуска за двама в Хотел Регнум Спа и Ски Банско“. Участникът, спечелил горепосочената награда е длъжен да запази касовата бележка от транзакцията, както и печелившата скреч карта. Участникът получава на място в обекта телефон за контакт с Организатора, на който да се свърже, за да получи информация за начина на получаване на наградата. Участникът следва да получи от Организтора, на посочена от участника електронна поща, „Съгласие за обработка на лични данни“. Участникът трябва да попълни и да изпрати до електронна поща на Организатора сканирано подписано копие на Съгласието, заедно със сканирано копие на печелившата скреч карта с видим уникалния ѝ номер и касовата бележка от транзакцията .

След като се увери, че Участникът, спечелил ваучера, отговаря на критериите, описани в раздел 3 по-горе, Организаторът изпраща на посочена от участника електронна поща ваучер за посещение за двама на Плувен комплекс Алфа Спа Добринище и нощувка с включена закуска за
Internal двама в Хотел Регнум Спа и Ски Банско . Проверката за съответствие с изискванията на раздел 3 по-горе се извършва до 5 работни дни след като Организаторът получи сканирано подписано копие на „Съгласие за обработка на лични данни“, сканирано копие на печелившата скреч карта и касовата бележка от транзацкията.

Количествата от различните видове награди са ограничени. В случай че в Участващия обект са изчерпани количествата от посочената в печелившата скреч карта награда, печелившият участник ще получи друга от наличните награди, по избор на обслужващия персонал в Участващия обект, като се отчитат предпочитанията на съответния участник.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара