Спечелете смартфон HUAWEI P60 Pro в цвят Rococo Pearl

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 август 2023

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

📸 Светлината е навсякъде около теб. Открий вдъхновението и можеш да спечелиш #HUAWEIP60Pro. 🤩

⚡️ Ето ги и условията за участие:
1. Всеки участник следва да заснеме кадър на тема „Повече светлина в моята история“ с Huawei телефон, независимо от модела.
2. Всеки участник следва да сподели публично снимката във Facebook или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG, за да бъде видимо участието и, съотвено, оценено според условията на Конкурса.
3. Право на участие имат лица, които са изпълнили едновременно и последователно описаните по-горе стъпки. Един потребител може да участва неограничен брой пъти с различни снимки.

Победителят в Конкурса е един и същият ще получи награда - 1 брой Смартфон HUAWEI P60 Pro в цвят Rococo Pearl.

Победителят в Конкурса ще бъде ще бъде избран и оценен от жури и обявен на 1 септември 2023 год. на следната страница: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/, както и на стори тук: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Победителят ще бъде публично уведомен и в коментар под поста на Конкурса, както и ще получи лично съобщение във Facebook или Instagram от страна на Организатора.

Победителят следва да отговори на организатора в рамките на 7 дни след получаване на съобщението, предоставяйки следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградите. Свързването с Организатора и предоставянето на необходимата информация, посочена по-горе и в рамките на посочения срок, са необходимо условие за получаването на наградата.

Победителят дават съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им, както и в пресинформация до медиите. Ако победителят не даде съгласието си, се счита, че същият доброволно са е отказал от получаване на Наградата.

Изображения за участие

Оригиналните снимкови файлове, могат да бъдат заснети само на телефон HUAWEI, но е позволено изпозлването на софтуер за обработка на трети страни. Изображенията трябва да са във формат .jpg. Изображението не трябва да е по-малко от 1000 пиксела от по-късата страна, а обемът на данните на едно изображение не трябва да надвишава 20 MB.

В Конкурса не се допускат до участие снимки, които вече са били публикувани с търговска цел – в списания, реклами, вестници, изложби, блогове, уебсайтове или са печелили награди в предишни конкурси. Горното не се отнася за снимки, които са били използвани за лични цели и/или са били публикувани в личните блогове, уебсайтове или профилите в социалните мрежи на Участника.

Снимките в Конкурса, както и техните описания не трябва да включват незаконно съдържание, както и да нарушават приетите морални или социални стандарти и норми и други права. 

Журито на конкурса („Журито“) се определя от Huawei . Журито се състои от следните членове като същото взема решения чрез гласуване с обикновено мнозинство

а) Анди Мяу, Генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония
б) Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония
в) Светлин Йософив, Фотограф
г) Кристиян Петров, Фотограф
д) Таня Дечева, хоноруван преподавател по фотография в Национална художествена академия

Сред всички предложения, журито ще присъди голямата награда – Huawei P60 Pro на избрания победител на базата на описаните по-долу критерии

Критериите за оценка на участващите в Конкурса изображения включват :

а) художествена стойност;
б) качество;
в) уникалност.

Гласуването на журито ще се проведе между 16 и 31 авугуст 2023 г. като за целта се съставя протокол.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара