Спечелете 1 от 12 раници-пчелички от DEVIN

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 юни 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

⭐ ИГРА ⭐

Включи се, като отговориш на следния въпрос до 29.06.2023г. и може да спечелиш ранички-пчелички:
🍯 В радиус от колко километра събират прашец пчелите?

Условията за участие са:
✔️ отговори в коментар под поста на играта
✔️ последвай страницата ни

👉 Ако се затрудняваш с отговора, разгледай видеата в нашия профил, където д-р Бах Ким Нгуен разказва повече за пчелите и как те са свързани с DEVIN.

За да вземе участие в Играта всеки потребител трябва да отговори правилно на въпроса във Facebook или на въпроса в Instagram. След края на Играта на случаен принцип ще бъдат избрани победители, които са дали верен отговор.

Шестима участници от Facebook избрани на случаен принцип ще получат по една раница-пчеличка; шестима участници от Instagram ще получат по една раница-пчеличка.

Печелившите участници трябва да потърсят наградата си в срок от 3 /три/ работни дни след обявяването им, като изпратят на лично съобщение на Facebook страницата на DEVIN Изворна или на Instagram профила на DEVIN Изворна необходимите данни – три имена, телефон и адрес за доставка. Организаторът няма ангажимент за изпращане на непотърсени награди.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 30 дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара