Спечелете 3 смартфона iPhone 14 и 90 тениски Tytan

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.facebook.com/TytanProfessionalBulgaria/videos/2397045197143456/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Tytan Professional за поне 10 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Право на участие в Кампанията получава всеки клиент на Организатора, закупил продукт/и с марката TYTAN PROFESSIONAL на стойност над 10лв.

При закупуване на продукт/и на стойност над 10 /десет/ лева с вкл. ДДС, участникът има право да се регистрира на сайта на кампания, като задължително трябва да качи снимка на касовата бележка, с която е направил покупката в полето „снимка на касова бележка“. Всяка регистрация участва в томбола за спечелване на награди, описани в Раздел V от настоящите Общи условия. С регистрацията на сайта на кампанията участникът потвърждава обстоятелството, че извършената от него покупка е на стойност над 10 /десет/ лева с вкл. ДДС чрез маркиране на отметка, с която декларира верността на това обстоятелство.

Организаторът провежда 3 /три/ томболи в рамките на периода на кампанията - съответно на 17.07.2023 г., на 15.08.2023 г. и на 15.09.2023 г. Томбола за наградите ще бъде проведена чрез жребий на случаен принцип. 

Всяка томбола излъчва един участник, печелещ голямата награда iPhone 14 и 30 участници, печелещи фирмена тениска. В томболата на 17.07.23 г. участват всички регистрации, направени в периода 15 юни – 16 юли 2023 г. В томболата на 15.08.23 г. участват всички регистрации,
направени в периода 17 юли – 14 август 2023 г. В томболата на 15.09.23 г. участват всички регистрации, направени в периода 15 август – 14 септември 2023 г.

Един участник има право да регистрира неограничен брой покупки на стойност над 10 лв. /десет/ с вкл. ДДС и да участва в томболата по чл. 4.4. от настоящите Общи Условия с всички направени регистрации.

Победители от томболите ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на https://www.facebook.com/TytanProfessionalBulgaria и интернет страницата https://tytan.com/bg в рамките на 3 работни дена след изтегляне на жребия на всяка от посочените дати.

Всяка регистрация, направена според условията на чл. 4.3. дава възможност на участника да спечели една от следните видове награди:
* Тениска TYTAN
* Голяма награда – iPhone 14

Организаторът се свързва с всеки от участниците, спечелили награда чрез томбола, на телефонния номер, предоставен от участника при регистрацията. Организаторът уведомява печелившия участник относно спечелената награда. Участникът предоставя точен адрес за изпращане на наградата или уговаря с Организатора възможност за получаването й чрез лично предаване. В случай, че участникът откаже да посочи адрес за получаване на наградата, той трябва да се яви лично на посочен от Организатора адрес за получаването й, в рамките на 1 /един/ месец от обявяване на резултатите от томболата.

Краен срок - 15 септември 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара