Спечелете кошница с продукти Солей и още интересни награди

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Марката Солей съществува на пазара повече от 30 години. Ние, от екипа на ядки Солей, винаги сме се старали да предлагаме най-високо качество и да галим вашите сетива. Като фирма с дългогодишен опит, сме успели да подберем най-добрите сортове семена и ядки и ги отглеждаме с много любов и грижа.

А лятото вече е тук! Горещите дни, в които усещаме морския бриз в лицата си, със студена и свежа напитка в ръка, както и късните, топли вечери, изпълнени с още толкова топли разговори под лятното небе също са тук. Нашият екип реши да запълни тези моменти с напълно новите ни продукти точно с тази цел - да направи дните ви още по-свежи, а вечерите още по-дълги.

За да можем да ви зарадваме, по повод лятото сме ви подготвили няколко предложения от новите ни продукти, които може да спечелите с игрите в Радио ENERGY.

Включи се в играта на Радио ENERGY и Ядки Солей и може да спечелиш страхотна награда. Регистрирай се с верен отговор на въпроса и в петък ще изтеглим печелившите.

Помощ за отговорите може да намериш във Фейсбук страницата на Ядки Солей или в Instagram.

НАГРАДИ:

    1-ва награда: Кошница с пълната ни гама от слънчогледови семки (бели, черни и шарени) в допълнение с няколко от новите ни продукти – ядки в кутийка.

    2-ра награда: Лимитирана тениска с логото на СОЛЕЙ + пълната ни гама от семки с по-голяма разфасовка (ОТ НОВИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ)

    3-та награда: Пълната ни гама от семки с по – голяма разфасовка (ОТ НОВИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ) + още интересни награди

    ​4-та награда: Няколко вида ядки в кутийка + още интересни награди
 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара