Спечелете 100 ваучера на стойност 100лв. за покупки в Alessa

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 май 2023

Как се участва:

Чрез изтегляне на приложение и покупка за поне 50 лв..

Пълни правила:

10 000 лв награди! 🤩🥳

Изтегли мобилното ни приложение “Alessa fashion”, направи поръчка за над 50лв. през него и можеш да спечелиш един от 100-те ваучера на стойност 100лв. за покупки в Alessa.

Всички поръчки, които са направени през мобилното приложение в периода от 2-ри май до 15-ти май и са на стойност над 50лв. ще получат код за участие в поръчката си.

Всеки клиент ще получи само 1 код, който може да бъде използван само от него.

На 16-ти май ще бъдат изтеглени печелившите. Успех! 😍

С участието си в играта, участникът приема условията за участие и потвърждава, че е навършил 18-годишна възраст и е дееспособен. Участие от името на трето лице не е допустимо.

Всеки участник, регистрирал една поръчка на стойност над 50 лв. през приложението Alessa Fashion в периода 02.05.2023 - 15.05.2023, автоматично получава възможност да получи уникален код за тегленето на 100 ваучера на стойност 100 лв. Кодът се съдържа в пратката със съответната направена през приложението поръчка и е достъпен след успешната доставка на пратката. Валидни за участие в играта са само кодовете от успешно доставени до получател пратки.

Наградите се теглят на случаен принцип, като обявяването на печелившите кодове ще се осъществи на 16.05.2023. Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите.


След края на играта на 16.05.2023 участниците ще могат да проверят дали полученият от тях код е сред спечелилите ваучер за 100 лв. на страницата alessa.bg/giveaway. За всички останали кодове ще бъде генерирана награда-изненада, която ще бъде обявена след края на играта на Facebook страницата на Alessa: facebook.com/AlessaFashion.

Печелившите участници ще могат да приложат получените ваучери за 100 лв., като въведат своя уникален код в полето “Имаш промо код?“ в чекаут или в кошница при поръчка през профила си в сайта или мобилното приложение Alessa Fashion. Кодът може да се прилага при поръчка до изчерпване на наличността му, затова е необходимо печелившите кодове да бъдат запазени от участниците до изчерпването на стойността в тях.
Спечелените ваучери не могат да се комбинират с други виртуални ваучери и отстъпки, освен с тези от Vip, Gold и Morano Card. Ваучерите са заключени за използване само в акаунта, в който са спечелени.

Поръчките, в които е използван цялостно или частично печеливш ваучер за 100 лв., не подлежат на връщане, а само на замяна.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара