Спечелете 3 ваучера по 100 лв. от Happy доставка и 3 комплекта метални бутилки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 юни 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Играта Офис настроение по радио N-JOY се завръща!

Нека заедно се забавляваме със сладоледи Nuii и Happy Доставка!

Отговорете на седмичното предизвикателство във Facebook страницата на радио N-JOY и може да сте офисът, който ще получи комплект брандирани бутилки Nuii или големите късметлии, които ще грабнат - ваучер на стойност 100 лева за доставка от Happy!

И не забравяйте - само сега с новата услуга на Happy Доставка „Групова поръчка“ ще получите подарък сладолед Nuii в мултипак опаковка!

Забавлявайте се с колегите със сладоледи Nuii, Happy Доставка и играта „Офис настроение“ по радио N-JOY!

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговори на зададен седмичен въпрос от Играта във facebook страницата на радио N-JOY чрез коментар под статията с въпроса.

В срока на Играта, в понеделник сутрин във facebook страницата на радио N-JOY ще бъде задаван седмичен въпрос / предизвикателство/. На публикувания въпрос може да се отговаря през цялата работна седмица /до 18,30 ч. в петък/.

Общо 6 (шест) награди за периода на играта:

- 3 комплекта метални бутилки и 3 ваучера на стойност 100 лева от Happy доставка.

В края на всяка седмица

Всеки петък двама участника, измежду далите отговор на въпроса в съответната седмица, печелят – единият - комплект от 3 метални бутилки, а вторият -  ваучер на стойност 100 лева от Happy доставка.

Тегленето на дневните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето.  Името на спечелилия участник се обявява на следващия ден в сайта на радио N-JOY. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от facebook профила, чрез който са участвали в Играта.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез facebook профила на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара