Спечелете смартфон Vivo X80 Lite цвят Gold

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 17 април 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

💥 GIVEAWAY 💥

Златна находка те очаква в новата ни игра.

Включи се до 17.04.2023 г. и може да СПЕЧЕЛИШ 👇 готиния и елегантен смартфон vivo X80 Lite в цвят Gold, за да снимаш и споделяш красивите моменти, където и да пътешестваш. 📷 🌅

🚩 За да участваш:

✅ Последвай @technopolisbg и @vivo_bulgaria в Instagram;

✅ Отговори с коментар на въпроса: "От коя дестинация мечтаеш да си направиш селфи?"

✅ Тагни приятел, с когото обичаш да пътуваш.

Всеки участник може да отговори на зададения въпрос само веднъж и да участва само с един валиден акаунт. Дублирани потребителски акаунти или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, ще се считат за невалидни.

Печелившият участникът ще бъде определен на 18.04.2023 г., чрез теглене извършено на случаен принцип, посредством използването на софтуер.

Печелившият участник ще бъде обявен, чрез публикуване на акаунта, с който е участвал в Играта в Инстаграм акаунт @technopolisbg. В срок до 1 седмица от публикуването на акаунта, печелившият участникът трябва да се свърже с Организатора, чрез лично съобщение в Инстаграм акаунт @technopolisbg, като посочи телефон за връзка, три имена и населено място, за да получи инструкции, в т.ч. оторизационен код за получаване на наградата. Всички получени от печелившия участник в тази връзка инструкции, дадени му от страна на Организатора в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни. Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции. Печеливш участник, който не се е свързал с Организатора в срок до 1 седмица от датата на обявяването му за печеливш участник в Инстаграм акаунт @technopolisbg, чрез лично съобщение в Инстаграм акаунт @technopolisbg, автоматично и безусловно губи правото да получи спечелената награда.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с изпратения от Организатора оторизационен код, да представи документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил спечелената от него награда в срок до 3 седмици от датата на обявяването му за печеливш участник в Инстаграм акаунт @technopolisbg, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара