Спечелете всеки ден комплект продукти с марка Кръстев

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Няма празник без добро настроение и вкусна храна!

В дните преди Великден радио N-JOY и макаронени изделия и варива Кръстев те канят да се включиш в предпразнична игра и може да спечелиш продукти на стойност 50 лева!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY, отговори на дневния въпрос и участвай за награда!

Всеки знае, че пълнените чушки, сармите или агнешкото без ориз просто не стават! А що за българска трапеза ще е, ако няма боб, леща, грах, нахут или жито? Как да мине закуската без макарони или вечерята без спагети?

Всички продукти с марка Кръстев гарантират високо качество и любим вкус за всеки ден! Избери ги и за твоята трапеза и не пропускай шанса си за подарък в играта по радио N-JOY!

Направи своя делник и празник още по-апетитен с макаронени изделия и варива Кръстев – качество, което всеки може да си позволи!

Всеки ден в периода на играта двама участника, измежду отговорилите правилно на дневния въпрос ще спечели пакет с продукти на спонсора на стойност 50 лв.

Тегленето на наградата се извършва от представители на Радиото между 18 часа и 19 часа всеки ден в периода на играта. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор на дневния въпрос зададен във Facebook страницата на радиото. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето. Името на спечелилия участник се обявява същия ден в ефира на радио N-JOY, и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от Facebook профила, чрез който са участвали в Играта.

Facebook профилът, от който участникът е отговорил на въпроса, служи като идентификация за конкретния участник.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез Facebook страницата на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер от Радиото (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

Краен срок - 7 април 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара