Спечелете почивка за двама в Гранд хотел Банско

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 април 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Imoti.net организира единствените в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която заставаме, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

За обективна оценка на дейността на брокери и агенции за недвижими имоти ще разчитаме на компетентно жури, но и на мнението на потребителите на техните услуги.

С изпращането на този формуляр вие може да участвате в томболата за специална награда - почивка в Гранд хотел Банско.

Тегленето на жребия и обявяването на печелившия ще се проведат по време на официалната церемония по награждаване на 17 май в Интер Експо Център.

Забележка: Можете да гласувате само веднъж и само веднъж да отворите и попълните формуляра. Ако при попълването посочите Агенция, но не посочите своя фаворит за Сайт или Брокер, повече няма да е възможно да отворите формуляра. Не е задължително да гласувате и за трите - Агенция, Брокер, Сайт, но имате тази възможност.

    В играта може да участва всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, по указания в настоящите Общи условия начин и срокове.
    Участието в играта НЕ Е обвързано с покупка.
    Участниците в играта трябва да попълнят формуляр, с който да гласуват за агенция, брокер или сайт на Годишните награди на imoti.net. Участниците трябва да гласуват най-малко за една категория

    Организаторът на играта няма задължение да изпраща потвърждение за участие.
    С попълването на формуляр за кандидатстване и за участие в играта, участникът декларира, че има навършени 18 години и че има валидно и неограничено право да извършва всички правни и фактически действия във връзка с участието си в играта.
    Участници, които не са изпълнили едно или повече от горните условия, няма да бъдат включени в играта.

На 17.05.2023г. жури, посочено от Организатора, ще изтегли, чрез томбола и на случаен принцип 1(един) от участниците, който ще спечели 1 (една)  почивка за двама, в гр. Банско, в Гранд хотел Банско, която включва: 2 нощувки със закуски и вечери, в двойна стая.

Организаторът на играта  ще обяви името на печелившия по време на официалната церемония „Годишни награди на imoti.net“ на 17 май в Интер Експо Център.

Организаторът на томболата ще уведоми печелившият като му изпрати лично съобщение на имейла, с който се е регистрирал. Печелившият ще трябва да се свърже с представител на хотела и да уточни период, в който желае да използва наградата си. В случай на липса на свободни помещения в хотела в избрания от печелившият времеви  период, ще му бъде предоставен избор за други дати за настаняване.

Наградата не може да бъдат заменяна за пари в брой и/или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара