Спечелете всяка седмица 10 лв. бонус от Cashway

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - не е посочен

Как се участва:

Чрез изпращане на имейл.

Пълни правила:

Запази спокойствие, защото е време за Giveaway!

Радваме се да те информираме за нашата нова игра, с която имаш шанс да спечелиш бързо и лесно 10 лв. бонус.

Изпрати ни колко кешбек си спечелил откакто ползваш платформата ни и всяка седмица един от всички ще спечели 10 лв. бонус в акаунта си. Трябва само да ни изпратиш скрийншот от профила си (виж снимката по-долу), като всяка седмица ще избираме един от вас и той ще бъде съобщен в нашите социални мрежи. (Facebook и Instagram)

Ще очакваме твоите скрийншоти на следния имейл- giveaways@cashway.bg. Моля, да ни ги изпращаш от имейла, с който си регистриран в нашата платформа или в самия имейл да споделиш имейла ти на регистрация в Cashway.

Ето и повече детайли и условия за нашата нова игра:

    Кампанията започва от 13.03.2023г. и няма крайна дата. 

    Потребителът трябва да ни изпрати колко кешбек е спечелил през платформата  на Cashway.bg, като ни изпрати ясен и валиден скрийншот/снимка от профила си, показващ сумата на спечеленият кешбек. Пример за валиден такъв е следния:

    Cкрийншот/снимка от профила трябва да се изпраща на следният имейл: giveaways@cashway.bg

    Потребителите трябва да ни изпращат скрийншота от имейла, с който са регистрирани в сайта на Cashway.bg или да упоменат в имейла с кой имейл са регистрирани в Cashway.bg

    В играта могат да участват само потребители, които имат поне 1 покупка с кешбек регистрирана в сайта Cashway.bg. Потребителите само с начален бонус или само с бонуси от препоръки нямат право да участват в играта.

    Всека седмица екипът на Cashway.bg ще избира един от изпрателите информация за спечелен кешбек и той ще получи 10 лева кешбек бонус, който ще му  бъде зареден в профила.

    Победителят всяка седмица ще бъде избиран на произволен принцип от всички изпратили валиден скрийншот.

    Бонусът ще бъде зареден в рамките на до 2 работни дни след обявяване на печелившия като „Потвърден“ в профила на избраният потребител.
    Избраният потребител ще бъде обявен в социалните канали на Cashway (Facebook и Instagram)
    Cashway си запазва правото да избере друг печеливш, ако до 2 дни не успее да удостовери изтегления първоначално потребител.
    Пълните условия на играта може да прочетете тук

Следи социалните ни мрежи Instagram и Facebook за да разбереш дали си късметлията, който е спечелил.

Успех!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара