Отбележи една успешна серия с Nivea for Men

Краен срок - 1 юли 2012, 12:00

Участвай в ИГРАТА

В играта имат право на участие само лица навършили 18 годишна възраст.

За да участвате, трябва да харесате страницата на Nivea България.

За да участвате в играта, трябва да се регистрирате и да дадете достъп до данни от вашия профил, като предоставяте име, имейл, пол, дата на раждане и снимка и да дадете вашето съгласие за събиране и обработване на личните ви данни за целите на играта и маркетинга, както е посочено в регистрационната форма.

Право на участие за наградите има всеки участник, който отговори правилно на 3 поредни въпроса в играта Nivea for Men Sport Quiz и направи има валидна регистрация.

В томболата за наградите участват само регистрациите с предоставени пълни и коректно попълнени данни. Организаторът и изпълнителят не носят отговорност за невярно направена регистрация.

Всеки участник, регистриран онлайн чрез facebook апликацията, има право на едно участие за наградите в играта.

Всеки регистриран онлайн участник има право на неограничен брой опити до предоставянето на правилни отговори на серия от 3 поредни въпроса, които му дават право на едно участие за наградите.

Участниците, които играят на играта по време на офлайн активностите на Nivea for Men Sport и отговорят правилно на 3 поредни въпроса в играта имат право да направят отделно една регистрация чрез facebook апликацията.

Наградите се теглят на лотариен принцип измежду всички участници, отговорили правилно на 3 поредни въпроса в играта Nivea for Men Sport Quiz и направили своята регистрация за участие за наградите.

Наградите за печелившите от играта са един 50 инчов плазмен телевизор и 30 дистанционни управления във формата на футболна топка.

Post a Comment

По-нова По-стара