Спечелете лято в Ибиса, парти пътуване до клуб Fratelli, VIP вечер в клуб Tequila и още много награди

Краен срок - 19 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Спечели 5 дневно пътешествие за целия отбор до легендарната столица на нощния живот - Ибиса! Ще имате осигурени самолетни билети, 4 нощувки, както и сума от 1600€ за забавления.

Спечели пътуване на отбора до една от най-горещите точки на клубния живот в Източна Европа - клуб Fratelli! Ще ви бъдат осигурени транспорт, хотел, входна такса за партито и сума от 800€ за забавления.

Спечели необикновена вечер от Finlandia Vodka! Отборът ще бъде на VIP маса, ще има осигурени напитки и специални изненади, които ще запазим в тайна.

Първият участник избира име на отбора, въвежда послание и кани втори участник. Вторият участник добавя второ послание и кани трети участник. Третият участник добавя трето послание и кани четвърти участник. Четвъртят участник въвежда посленото парти послание и регистрира завършения отбор в галерията. От този момент за отбора може да се гласува.

Посланията трябва задължително да съдържат думата "парти" и да не бъдат неетични, обидни или свързани с прекомерна употреба на алкохол.

За да участвате за седмичните награди, трябва отборът ви да е събрал 25 гласа. За участие в разпределянето на големите награди са необходими 100 гласа за отбора. Победителите се определят на томболен принцип измежду всички отбори, които са преминали определения праг от гласове.

Post a Comment

По-нова По-стара