Спечелете DVD на „Мъжете, които мразеха жените”

Краен срок - 17 май 2012


Със своята интерпретация на „Мъжете, които мразеха жените” – първия роман от изключително популярната трилогия „Милениум” на Стиг Ларшон – Дейвид Финчър за пореден път доказа, че е един от най-стойностните режисьори, работещи днес. Филмът му не само беше по-стегнат и стилен от оригинала, но се нареди и сред най-добрите заглавия на изминалата година.

След като премина с голям успех по световните екрани, сега на „Мъжете, които мразеха жените” му предстои да завладее и домовете ни с две – смеем да твърдим – фантастични двудискови Blu-ray и DVD издания, които можете да откриете в специализираните магазини. Във връзка с тази премиера, официалните разпространители на филма „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт” дават възможност на двама от нашите читатели да спечелят по едно DVD на филма, към което като бонус ще получат и най-новото списание за кино и видео „c3D&BDp”.

За да сте един от късметлиите, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

В кой от следните филми на Дейвид Финчър не участва Руни Мара?
а) Зодиак
б) Мъжете, които мразеха жените
в) Социалната мрежа

Верен отговор и координати (име, телефон, град) за обратна връзка можете да изпращате на адрес game@operationkino.net до 17 май (включително)!

Post a Comment

По-нова По-стара