Велукс и Сдружение Топливо ти подаряват нов таван

Краен срок - 15 юли 2012


Мечтаеш да превърнеш стария си, прашен таван в привлекателен апартамент? Сега е момента!

Изпрати снимка на тавана, който искаш да ремонтираш заедно с твой телефон на e-mail velux@toplivo.eu

Очаквай e-mail-отговор, който ще ти потвърди, че снимката ти е успешно получена и приета за участие. Ако си Facebook потребител харесай страницата на ENERGY Къща и ще имаш възможност да видиш изпратената от теб снимка. Екипът на ENERGY Къща ще споделя на стената получените и одобрени на e-mail velux@toplivo.eu снимки в 7-дневен срок.

Наградата включва покривен прозорец клас “Комфорт”; алуминиева обшивка; външен сенник; термоизолационен продукт, който осигурява 10 години пълна гаранция от ВЕЛУКС и безплатен монтаж.

Печелившият ще бъде изтеглен на 20.07.2012г. в ефир в следобедния ENERGY REQUEST на радио ENERGY и ще бъде оповестен и на страницата на ENERGY Къща.

Важно! 15.07.2012г. е последният срок за изпращане на снимка и телефон на e-mail velux@toplivo.eu . Изпратените снимки след 15.07.2012г. няма да бъдат включени при теглене на жребия.

В играта могат да се включат всички желаещи да изпратят снимка на своя стар таван, както и телефон за връзка, независимо дали имат или не Facebook профил.

Post a Comment

По-нова По-стара