Игра "Това е колата"

Краен срок - 13 юни 2012


Всеки месец по един въпрос.
Класации на вашите автомобилни предпочитания.
Гласувай, сподели и спечели награда.

Участието в анкетата изисква регистрация и се извършва според правилата на инициативата.

Гласувай всеки ден
Отговори на въпроса и коментирай избора си. Избери едно от съществуващите предложения или предложи своя отговор. Всеки ден можеш да подкрепяш своя фаворит с по един глас.

Спечели награди
Гласувалите за деня участват в жребий за дневните ни награди, а всички гласували до края на едномесечната анкета имат шанса да спечелят екскурзия в чужбина.

В инициативата „Това е колата“ могат да участват всички пълнолетни български граждани, които са се регистрирали в сайта www.div.bg или в някой от другите сайтове на групата 3БЕЙ.БГ АД.

Всеки участник може да се регистрира само един път, като попълни формата за регистрация за участие в инициативата „Това е колата“, като се съгласява, че доброволно предоставя исканите от организаторите данни, както и че няма да предявява искове към организаторите, свързани с това. При сгрешени, неверни и неточни данни при регистрацията на участника в инициативата „Това е колата“, организаторите не носят отговорност и не са страна при искове, предявени от участника във връзка с това.

Всеки ден чрез томбола между гласувалите през деня ще бъде определян носителят на дневната награда. В края на всеки етап от инициативата от всички гласували в съответния етап ще бъдат теглени спечелилите етапните (месечни) награди.

Голямата награда за първия етап на инициативата, който ще се проведе от 14.05.2012 до 13.06.2012, е уикенд за двама във Виена.

Дневните награди са комплект подаръци от Div.bg.

Post a Comment

По-нова По-стара