Спечели фотосесия на остров Санторини

Промоцията е обвързана с покупка.

При покупката на епилатор с марката Филипс, участващ в промоцията, клиентът следва да получи касова бележка и указания за регистрация в промоцията. Клиентът трябва да се регистрира с неговите имена, модел на закупения участващ продукт (HP6578, HP6576, HP6574, HP6572 и/или HP6570), стойност и дата на покупката от касовата бележка, както и валиден имейл, адрес и телефон на www.philips-promo.com. След направена регистрация, на посочения от клиента имейл адрес ще бъде изпратен линк за потвърждение на регистрационния процес. Всеки участник трябва да потвърди своята регистрация чрез кликване върху изпратения линк.

След края на промоционалния период, на 31 август 2011 чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус, на принципа на томбола, ще бъде изтеглен един участник, който ще спечели екскурзия за двама и фотосесия на о-в Санторини, Гърция. Той трябва да удостовери пред Организатора покупката си на участващ продукт през промоционалния период , като представи касовата му бележка и гаранционната му карта.

Наградата в Промоцията е почивка за двама на о-в Санторини с включени две нощувки в четиризвезден хотел (all inclusive), екскурзия и фотосесия с гримьор, стилист и фотограф (фотосесията е само за един човек).

Краен срок - 31 август

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара