Лятна Кампания 2011 на Дон Алмохадон

Участвайте в Лятната Кампания 2011 на испанските матраци Дон Алмохадон и спечелете една от двете ни награди – осемдневна екскурзия за двама до Италия с посещение на забележителностите на Рим, Ватикана, Сиена, Флоренция, Неапол, Помпей, Пиза, Венеция и Сан Марино или шестдневна екскурзия за двама до Хърватска - перлата на Адриатическо море с обиколка на Дубровник и Елафитските острови и остров Локрум, Котор и Будва!

Освен ефекта на релакса, спокойствието по време на почивка и невероятния комфорт, породен от избора на висококачествени продукти, клиентите на испанските матраци Дон Алмохадон имат възможността, купувайки своя матрак да си подарят едно вълнуващо пътешествие до Италия или Хърватска и да открият красотите и тайните на местната култура и история!

Всеки клиент, закупил матрак Дон Алмохадон с уникален сериен номер в периода между 15 юни 2011 година до 15 септември 2011, регистрирайки го своевременно в периода на конкурса, попълвайки правилно и цялостно регистрационния формуляр, поместен на уебсайта www.donalmohadon.bg има шанс да спечели една от двете ни награди по време на Лятна Кампания 2011 – Време е за екскурзии.

Увеличете своя шанс да спечелите една от двете ни награди, като отговаряте правилно на въпросите, които са поместени на www.donalmohadon.bg. Едната награда е осемдневна екскурзия за двама до най-интересните културно-исторически центрове в Италия с включени двупосочни билети до Рим, седем нощувки със закуски и вечери, беседи с екскурзовод и медицинска застраховка. Втората ни награда е шестдневна екскурзия за двама с луксозен автобус до Хърватска, Перлата на Адриатическо море с обиколка на забележителностите, три нощувки със закуски и вчери, беседи с екскурзовод и медицинска застраховка. Победителите ще бъдат избрани чрез жребий, в присъствието на нотариус, измежду всички закупили матрак с марката Don Almohadon и регистрирали промоционалния код на матрака на www.donalmohadon.bg и всички отговаряли правилно на въпросите на нашия интернет сайт.

Краен срок - 15 септември

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара